Selecteer een pagina

Agressieve klanten op het werk vormen een steeds groter probleem. In de praktijk merken we dat omdat we steeds meer aanvragen vanuit bedrijven krijgen die een noodknop nodig hebben. Bij doorvragen naar het waarom blijkt dat ze steeds vaker met agressieve klanten te maken hebben hun personeel daartegen willen beschermen.

Ondertussen hebben we Noodknoppen geleverd aan huisartsen, maatschappelijke organisaties, advocaten, kinderdagverblijven, bedrijven en gemeentehuizen.

Ze maken allemaal gebruik van het zelfde principe. Als iemand op de knop drukt worden direct een paar collega’s gealarmeerd die te hulp schieten.

De komst van die collega’s is vaak al voldoenden op het probleem in de kiem te smoren. Dit is voor iedereen beter. De medewerker staat en niet alleen voor en de klant, die veelal in een moment van emotie regeerde, komt weer tot rust.      

 

Agressieve klanten op het werk