Selecteer een pagina

Een veilige werkomgeving.

Opeens kan er op het werkt iets gebeuren waarbij snelle hulp van (levens)belang kan zijn. Brand, een agressie klant, diefstal, een ongeval of een hartstilstand.

Gelukkig is er De Noodknop. Met 1 druk op een knop trommel je direct een groep mensen op. Bijvoorbeeld BHV-ers, collega’s buren en de beveiliging. Let eens op hoe snel er hulp ter plaatse is.

Eenmalig € 60,- en 5,- per maand. (exclusief 21% btw.)

Klanten vertellen:

Iedere groep van ons kinderdagverblijf heeft een Noodknop. Als je hem indrukt komen er gelijk een paar collega’s aanrennen.


 

We hebben in ons kantoorpand meerdere etage’s. Op ieder etage zit naast de lift een knop. Bij indrukken worden de BHV-ers en receptie gealarmeerd. 

We hebben in onze huisartsenpraktijk ook wel eens een agressievere client. In iedere spreekkamer zit onder het bureau een noodknop. Indrukken is genoeg een een paar collega’s te alarmeren. .

 

Helaas hebben we in ons winkelcentrum regelmatig last van diefstal en af agressie. Iedere winkel heeft een Noodknop. Bij indrukken krijgen omringende winkels en de beveiliging  een melding. 

Veel gestelde vragen:

Waarom een noodknop?

Soms is het gewoon niet mogelijk om via een telefoon hulp in te roepen. Lees de voorbeelden hieronder maar eens. Een noodknop biedt dan uitkomst. Na indrukken worden er direct meerdere personen zoals collega’s ,buren of BHV-ers gealarmeerd. Zo is er snel hulp ter plaatse.

En 112 dan?

Als nodig is bel je natuurlijk ook 112. Maar misschien moet je wel kiezen direct reanimeren (iedere seconde telt) of 112 bellen. Via de noodknop gealarmeerde en te hulp geschoten collega’s of buren kunnen dat ook doen. 

Wat omvat de levering??

Een noodknop set bestaat uit een alarmkastje, 2 draadloze ( uitbreidbaar tot 8) en een SIM kaart. Het kastje word compleet geprogrammeerd naar je opgestuurd. Stekker in het stopcontact. Bij stroomuitval is de set nog 24 uur te gebruiken.

De losse knoppen zijn tot op 30 meter afstand van het alarmkastje te gebruiken.

Na indrukken van een noodknop worden tot maximaal 10 personen direct en gelijktijdig gealarmeerd. Dit kan per telefoon en sms. De kosten hiervoor zitten in je abonnement.

Na je aanmelding krijg je toegang tot een persoonlijke pagina waar je in kun stellen wie en hoe ( telefonisch of SMS) gealarmeerd moeten.   

Héél interessant:

Contactgegevens:

Telefoon: 085 – 210 45 02

Mail: info@DeNoodknop.nl

 

Neem contact op