Selecteer een pagina

Een veilige werkomgeving.

Opeens kan er op het werkt iets gebeuren waarbij snelle hulp van (levens)belang kan zijn. Een brand of gaslek, een agressie klant, een ongeval of een hartstilstand.

Gelukkig is er De Noodknop. Met 1 druk op je knop trommel je direct een groep mensen op. Let eens op hoe snel er hulp ter plaatse is.

 

Hulp met 1 druk op de knop:

Wanneer je een noodknop indrukt worden er direct een aantal personen gealarmeerd. Dat is uniek!
Bijvoorbeeld BHV-ers, collega’s, buren en de beveiliging. Via De noodknop kunnen ze direct met je praten, naar je toekomen of hulpdiensten inschakelen. Je kunt tot 10 contacten alarmeren.

Eenmalig € 60,- en 5,- per maand.

Veel gestelde vragen:

Waarom een noodknop?

Soms is het gewoon niet mogelijk om via een telefoon hulp in te roepen. Lees de voorbeelden hieronder maar eens. Een noodknop biedt dan uitkomst. Na indrukken worden er direct meerdere personen zoals collega’s ,buren of BHV-ers gealarmeerd. Zo is er snel hulp ter plaatse.

En 112 dan?

Als nodig is bel je natuurlijk ook 112. Maar misschien moet je wel kiezen direct reanimeren (iedere seconde telt) of 112 bellen. Via de noodknop gealarmeerde en te hulp geschoten collega’s of buren kunnen dat ook doen. 

Klanten en toepassingen:

Noodknop op kinder-dagverlijf

Iedere groep van ons kinderdagverblijf is van een noodkoop-set voorzien. Wanneer een collega een noodknop indrukt, krijgen de andere groepen een alarmmelding. Zo kunnen we elkaar snel te helpen bij nood en de veiligheid van kinderen en personeel waarborgen.


 

Bedrijf met meerdere etage's

Ons bedrijf bestaat uit meerdere etage’s. Daarom hebben we op iedere etage een noodknop geplaatst. Wanneer deze word ingedrukt worden alle BHV-ers in het pand gealarmeerd. In no-time zijn alle BHV-ers te plekke en komt de hulpverlening snel op gang.


 

Noodknop in huisartsen-praktijk

Wij hebben in alle kamers van onze praktijk een noodknop geplaatst. Deze bevindt zich onder het bureau van de arts. Het gebeurd nog wel eens dat een client agressief wordt bij een slecht nieuws gesprek. Onze dokters u snel collega’s alarmeren als het escaleert.

 

Noodknop in schoenen-winkel

In onze winkel vinden wij een noodknop een pre. Wij hebben een knop bij de kassa en een knop in het magazijn. Zodra een medewerker deze indrukt worden onze onze buren gealarmeerd en de beveiliger in het winkelcentrum.

 

Ook hééél interessant:

Contactgegevens:

Telefoon: 085 – 210 45 02

Mail: info@DeNoodknop.nl

 

Neem contact op