Selecteer een pagina

Een veilige werkomgeving.

In geval van nood wil je snel hulp. Dat regelt de noodknop. 

Met 1 druk op een knop trommel je direct een groep mensen op. Bijvoorbeeld BHV-ers, collega’s, buren of de beveiliging. Let eens op hoe snel er hulp ter plaatse is.

Lees waarom anderen een noodknop aanschaften.

Klanten en toepassingen:

Kinderdagverblijf.

Iedere groep van ons kinderdagverblijf heeft een Noodknop. Als je hem indrukt komen er gelijk een paar collega’s aanrennen.

Gemeentehuis.

Helaas hebben we steeds vaker agressieve mensen aan de balie die behoorlijk bedreigend overkomen. Nu hebben we een noodknop bij de hand. Als we die indrukken worden aan aantal collega’s in omringende kantoorruimten gealarmeerd. Die zijn er binnen een minuut en alleen het feit dat ze er zijn voorkomt escalatie. 

In ons kantoorpand als BHV alarm.

We hebben in ons kantoorpand meerdere etage’s. Op ieder etage zit naast de lift een knop. Bij indrukken worden de BHV-ers en receptie gealarmeerd.

In onze huisartsen praktijk.

We hebben in onze huisartsenpraktijk ook wel eens een agressievere client. In iedere spreekkamer zit onder het bureau een noodknop. Indrukken is genoeg een een paar collega’s te alarmeren.

In ons winkelcentrum.

Helaas hebben we in ons winkelcentrum regelmatig last van diefstal en agressie. Iedere winkel heeft een Noodknop. Bij indrukken krijgen omringende winkels en de beveiliging  een melding. Binnen een minuut heb ja dan een paar collega winkeliers paraat.

Maar de knop is ook handig als er iemand in je winkel onwel wordt. je heb dan gelijk een paar BHV-ers in je winkel.

Afspraak is dat we voor we bij elkaar naar binnen gaan eerst goed kijken wat er aan de hand is.    

Veel gestelde vragen:

Waarom een noodknop?

Soms is het gewoon niet mogelijk om via een telefoon hulp in te roepen. Lees de voorbeelden hierboven maar eens. Een noodknop biedt dan uitkomst. Na indrukken worden er direct meerdere personen zoals collega’s, buren of BHV-ers gealarmeerd. Zo is er snel hulp ter plaatse.

En 112 dan?

Als het nodig is bel je natuurlijk ook 112. Maar die is in de regel niet binnen 2 minuten ter plaatse. Omdat de noodknop mensen in de directe omgeving alarmeert is er snel hulp ter plaatse en die snelle hulp kan veel schade of leed voorkomen. 

Via de noodknop gealarmeerde mensen kunnen zo nodig ook 112 bellen. 

Wat omvat de levering?

Een noodknop set bestaat uit een alarmkastje, 2 draadloze ( uitbreidbaar tot 8) drukknoppen en een SIM kaart. Het kastje word compleet geprogrammeerd naar je opgestuurd. Stekker in het stopcontact en klaar. Bij stroomuitval is de set nog 24 uur te gebruiken.

De losse knoppen zijn tot op 30 meter afstand van het alarmkastje te gebruiken.

Wat kost het?

Voor aanschaf van het alarmkastje betaal je eenmalig € 60,-. Daarnaast betaal je maandelijks € 5,- voor het gebruik van de simkaart. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw. 

De Noodknop BV | Smitspol 20  | 3861 RS, Nijkerk | 085 - 21 04 502