Productinformatie, prijzen en bestellen:

je kan kiezen uit twee versies: basis en extra. 

Basis

Hiermee geef je alarm door het indrukken van een voorgeprogrammeerde alarmtoets op je telefoon. Direct na het indrukken worden meerdere mensen gealarmeerd. Je kan het alarmnummer op meerdere vaste en mobiele telefoontoestellen programmeren zodat je vanaf meerdere plaatsen in huis alarm kunt geven.

Prijs: 3,95 per maand.

Extra

Je ontvangt een alarmunit met een grote opvallende alarmknop. Indrukken hiervan is voldoende om alarm te geven. Tot een uur nadat er alarm is gegeven kunnen de gealarmeerde mensen het alarmkastje bellen en direct met je praten.  

 

Deze alarmunit is uit te breiden met (maximaal 13) kleine draadloze knoppen die met behulp van een hals- of polsbandje eventueel op het lichaam te dragen zijn. De knoppen zijn tot op 30 meter afstand van de alarmunit te gebruiken.     

De alarmunit word geheel geprogrammeerd toegestuurd. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen. Bij een stroomuitval kun je de alarmunit en alarmknoppen nog 24 uur gebruiken.

Prijs:
Alarmunit + 2 draadloze alarmknoppen: € 75,-
Losse alarmknoppen: € 15,– per stuk
Maandelijks: € 5,95

Direct na je bestelling ontvang je een mail met toegang tot een persoonlijke pagina. Hier kan je aangeven wie er gealarmeerd moeten worden. Als je voor basis hebt gekozen kan je binnen enkele minuten van de Noodknop gebruik maken. Heb je voor extra gekozen dan duurt het een paar dagen voor je het alarmkastje in huis hebt. 

BESTELLEN:

Heb je specifieke wensen? Vermeld dit dan bij  “opmerkingen”. Daar kan je, als je voor de “extra” hebt gekozen ook opgeven hoeveel extra knoppen je wilt hebben.