Selecteer een pagina

De Noodknop in

winkels.

We hebben veel winkels als klant. Bakkers, supermarkten, nagelstudio’s, stomerijen, apotheken, pizzeria’s, bloemenwinkels… teveel om op te noemen.

De meeste van deze winkels hebben camera’s, wat handig is om achteraf beelden terug te kijken. Maar bij een agressieve klant, hartstilstand of brand in de winkel is direct hulp nodig.

Daarom gebruiken deze winkels De Noodknop. Eén druk op een knop is dan voldoende om direct hulp van o.a. omliggende winkeliers of beveiligers in te schakelen.

Hoe werkt De Noodknop?

Een winkelmedewerker drukt een noodknop in.

Er worden direct een aantal mensen gebeld. Bijvoorbeeld omliggende winkels of de beveiliging. 

Bij opnemen van de telefoon horen zij direct waar er hulp nodig is en komen in actie.
Beluister hieronder een voorbeeldbericht.

De kosten:

Je ontvangt een alarmkastje en twee draadloze drukknoppen.

De kosten (exclusief btw) bedragen:

  • eenmalig € 60,-
  • en € 5,- per maand

Desgewenst zijn er extra losse knoppen bij te bestellen.

Vragen: 085 – 21 04 502

Veel gestelde vragen:

Hoe werkt het?
  • Een noodknop set bestaat uit een alarmkastje en 2 draadloze (uitbreidbaar tot 15) noodknoppen. De set word compleet geprogrammeerd naar je opgestuurd. Het enige wat je nog moet doen is de stekker van het alarmkastje in een stopcontact stoppen. 
  • Bij stroomuitval is de set nog 24 uur te gebruiken.
  • De losse knoppen zijn tot op 30 meter afstand van het alarmkastje te gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld een knop achter de kassa, in het magazijn, of op meerdere etages in de winkel plaatsen. Omdat de knoppen klein zijn (4,5 cm rond en 1,5 cm dik) kan je ze ook bij je dragen. 

Als je op een alarmknop drukt krijgen meerdere mensen binnen een minuut via hun telefoon bericht dat je hulp nodig hebt. De berichten kunnen zowel als gesproken boodschap en/of als SMS verzonden worden.

Wie worden er gealarmeerd?

Je kunt maximaal 10 telefoonnummers opgeven waarop de alarmmeldingen binnen zullen komen. Wie dat zijn bepaal je zelf. Bijvoorbeeld die van omliggende winkels of de beveiliging. Deze mensen kunnen als eerste ter plaatse zijn, hulp bieden en (indien nodig) professionals inschakelen. Na je aanmelding krijg je toegang tot een online portal waar je de te alarmeren nummers kunt beheren. 

Wordt 112 ook gealarmeerd?

Nee, dat mag niet. 112 accepteert (m.u.v. speciale groepen zoals juweliers en banken) geen automatische alarmmeldingen. De kracht van De Noodknop is dat je mensen in je directe omgeving alarmeert. Deze kunnen heel snel bij je zijn en zo nodig 112 bellen.

De Noodknop BV | Smitspol 20  | 3861 RS, Nijkerk | 085 – 21 04 502