Selecteer een pagina
Noodknop voor mantelzorgers

Mantelzorg vraagt veel tijd en inzet. Gelukkig wordt de mantelzorg veelal met liefde geboden. Het gaat immers om mensen die je nauw aan het hart liggen. Maar, je kan niet 24 uur per dag aanwezig zijn.

Dan is het een geruststellende gedachte dat degene voor wie jij zorgt in een noodsituatie toch snel hulp in kan roepen.

Gelukkig is er dan De Noodknop. Met 1 druk op een knop worden er direct meerdere mensen gealarmeerd. Bijvoorbeeld familie of buren. Let eens op hoe snel er hulp ter plaatse is. 

Eenmalig € 75,- en € 5,95 per maand.

Veel gestelde vragen:

Wat omvat de levering?

Een noodknop set bestaat uit een alarmkastje, 2 draadloze ( uitbreidbaar tot 8) drukknoppen en een SIM kaart. Het kastje word compleet geprogrammeerd naar je opgestuurd. Stekker in het stopcontact en klaar. Bij stroomuitval is de set nog 24 uur te gebruiken.

De losse knoppen zijn tot op 30 meter afstand van het alarmkastje te gebruiken.

Hoe werkt het?

Als je op een alarmknop krijgen een aantal mensen binnen een minuut via hun telefoon bericht bericht dat je hulp nodig hebt. De berichten kunnen zowel als gesproken boodschap als sms naar hun telefoon verzonden worden.

En 112 dan?

Als het nodig is bel je natuurlijk ook 112. Maar die is in de regel niet binnen 2 minuten ter plaatse. Omdat de noodknop mensen in de directe omgeving alarmeert is er snel hulp ter plaatse en die snelle hulp kan veel schade of leed voorkomen. 

Via de noodknop gealarmeerde mensen kunnen zo nodig ook 112 bellen. 

De Noodknop BV | Smitspol 20  | 3861 RS, Nijkerk | 085 - 21 04 502