Selecteer een pagina

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Om bij een noodsituatie zoals vallen, onwel worden of bij ongewenst bezoek snel hulp in te kunnen schakelen, kan een alarmknop voor ouderen worden aangeschaft.

Dit is een systeem waarbij met het indrukken van een alarmknop direct hulp wordt ingeroepen.   

De alarmknop voor ouderen is een vorm van personenalarmering waarbij direct na het indrukken van een knop meerdere hulpverleners (familie, buren, mantelzorgers) gealarmeerd worden. Buren kunnen snel aanwezig zijn om eventueel hulp te bieden en iets verder weg wonenden familie kan via het systeem contact leggen en informeren wat er aan de hand is. 

Zo werkt De Noodknop:
U krijgt een alarmkastje en 2 (uitbreidbaar tot 8) draadloze drukknoppen. De knoppen zijn tot op 30 meter afstand van het kastje te gebruiken. Zodra u een knop indrukt, worden er meerdere personen direct en gelijktijdig gebeld op hun telefoon.

Zodra zij opnemen horen zij: “Er is direct hulp nodig bij… (dan volgt uw naam en adres)”.      

Wie er gealarmeerd worden bepaalt u zelf. Via uw persoonlijke pagina kunt u dit direct na uw aanmelding invullen. 

Door de noodknoppen op praktische plaatsen neer te leggen kunt u vanaf meerdere plaatsen in huis alarm geven. 

Tip: Plaats een Noodknop aan de binnenkant van de voordeur. Bij ongewenst bezoek aan de deur kunt u dan nog snel buren alarmeren. 

De kosten:

Voor de aanschaf van de set betaalt u eenmalig € 75,-. In het alarmkastje zit een speciale simkaart die alle communicatie regelt. Hiervoor betaalt u maandelijks € 5,95  

De Noodknop BV | Smitspol 20  | 3861RS, Nijkerk | 085 - 210 45 02