Selecteer een pagina

De Noodknop in

winkelcentra.

We hebben veel winkels als klant. Bakkers, supermarkten, nagelstudio’s, stomerijen, apotheken, pizzeria’s, bloemenwinkels . . . te veel om op te noemen. 

Veel van deze winkels hebben camera’s. Daar gaat een preventieve werking van uit. Maar bij een agressieve klant, hartstilstand, ongeval, brand, diefstal, vandalisme heb je direct hulp nodig. 

Daarvoor gebruiken deze winkels De Noodknop. Met 1 druk op een knop heb je dan direct hulp van omringende winkels of de beveiliging.

Voorkomen is beter dan genezen.
Kijk ook eens op BurenAlert.nl Dat is een gratis waarschuwingssysteem voor winkelgebieden.

Hoe werkt De Noodknop?

Een winkelmedewerker drukt een noodknop in.

In omliggende winkels en eventueel aanwezige beveiligers gaat de telefoon ( vast en mobiel) over. 

Bij opnemen horen zij waar direct hulp nodig is.
Beluister hieronder een voorbeeldbericht.

De Kosten

Iedere winkel kan zich direct individueel aanmelden waarbij wij voor de koppeling met winkels in de directe omgeving zorgen. Meedoen kost (exclusief btw) eenmalig € 145,- en maandelijks € 6,-.

Projectmatige aanpak. Als er een samenwerkingsverband zoals een winkeliersvereniging of BIZZ is kunnen we een offerte voor een projectmatige aanpak uitbrengen. U bent dan goedkoper uit.

Een offerte aanvragen kan via 085 – 21 04 502 en het contactformulier. 

 

Contactformulier.

Veel gestelde vagen:

Hoe werkt het?

Iedere winkel krijgt een alarmkastje en twee draadloze noodknoppen (uitbreidbaar tot maximaal 15 knoppen). Alles is helemaal bedrijfsklaar en het enige wat je moet doen is de stekker van het alarmkastje in een stopcontact steken. De knoppen zijn klein (4 cm rond en 1,5 cm dik) en kunnen op verschillende plekken in de winkel gelegd worden. Bijvoorbeeld onder de kassa, bij de koffieautomaat of in een “dode hoek”. Je kan ze ook op je lichaam dragen

Zodra er een knop wordt ingedrukt wordt een alarmbericht naar de deelnemende winkels in de omgeving verzonden. Zij ontvangen binnen een minuut een SMS en/of spraakbericht waarin wordt aangegeven in welke winkel hulp nodig is.

Wie worden er gealarmeerd?

Naast dat er winkels in je omgeving gealarmeerd worden kan je ook zelf nog maximaal 10 personen alarmeren. Bijvoorbeeld collega’s.

Wordt 112 ook gealarmeerd?

Nee, dat mag niet. 112 accepteert m.u.v. speciale groepen zoals juweliers en banken geen automatische meldingen. De kracht van De Noodknop is dat je mensen uit de directe omgeving worden gealarmeerd. Deze kunnen heel snel ter plekke zijn en indien nodig 112 bellen.