thuiszorg

De Noodknop in de thuiszorg

De Noodknop maakt personenalarmering voor iedereen toegankelijk. Ook als dit niet door de zorgverzekering wordt gedekt. Voor € 3,95 per maand kan men al van het systeem gebruik maken. Met De Noodknop kunnen thuiszorgorganisaties hun cliënten een voordelige manier van personenalarmering bieden. Voordelig, snel en effectief.

De alarmknop

De Noodknoppenset bestaat uit een alarmunit met 3 draadloze knoppen (uit te breiden tot 8). Deze kunt u op praktische plaatsen in de woning verspreiden. Bijvoorbeeld in de woonkamer, slaapkamer, toilet, of badkamer. Met de Noodknoppenset wordt standaard een polsband en halsketting meegeleverd zodat men ook een knop bij zich kan dragen.

De werking

Zodra een cliënt op De Noodknop drukt, worden direct meerdere hulpverleners gebeld. Bijvoorbeeld familie, buren en/of het noodnummer van de thuiszorgorganisatie. Bij opnemen van de telefoon horen deze hulpverleners een gesproken bericht dat aangeeft welke cliënt heeft gealarmeerd. Naast een spraakbericht ontvangen de hulpverleners ook een SMS met o.a. het telefoonnummer van de cliënt.

Prijzen & bestellen

meer info

Laatste nieuws: