praktijken

De Noodknop kan in bedrijfsgebouwen zoals praktijkruimten, verzamelgebouwen of kantoorpanden worden ingezet als in-house alarmsysteem. Een druk op de knop is voldoende om collega’s te alarmeren.

Voorbeelden:

In een praktijk voor acupunctuur moeten cliënten soms een poosje blijven liggen. Zij krijgen dan een Noodknop. Zodra zij deze indrukken komt er iemand kijken

In een opvang voor thuislozen krijgen cliënten soms een paar dagen een kamer om even op adem te komen. Indien nodig krijgen zij een Noodknop mee om zo nodig hulp in te roepen.

In een kantoorgebouw staan wel eens agressieve mensen aan de receptie. Als de receptioniste op een verborgen opgestelde Noodknop drukt, komen er direct een paar collega’s.

In een kantoorgebouw met meerdere verdiepingen zit op iedere etage bij de lift een Noodknopkastje. Bij brand, een ongeval, of hartstilstand is op de knop drukken voldoende om de BHV-ers te alarmeren. Via het Noodknopkastje kan men met een coördinator praten, informeren wat er aan de hand is en indien nodig de juiste maatregelen nemen.

DE WERKING:

In de kamers die u wilt beveiligen komt een kleine onopvallende alarmknop. Zodra de knop wordt ingedrukt ontvangen de collega’s die u instelt op hun telefoon bericht dat er direct hulp nodig is. In het bericht wordt automatisch vermeld in welke ruimte de hulp nodig is.

contact

 

  • ADRES: Vissersdijk Beneden 70, 3319 GW, Dordrecht
  • TELEFOON: 085-2731790
  • BEREIKBAAR: Ma – Vr van 9:00 – 17:00

Contactformulier

12 + 5 =