Selecteer een pagina

Ouderenalarm

Met het ouderenalarm  van De Noodknop kunt u langer en zelfstandig thuis blijven wonen. Met een druk op de alarmknop alarmeert u hulp. Bijvoorbeeld als u bent gevallen, bij een ongeval of wanneer u zich niet goed voelt. Zo voelt u zich veilig in uw eigen woning. Het ouderenalarm is beschikbaar vanaf slechts € 3,95 per maand.
DE ALARMKNOP:

U ontvangt een alarmkastje met 3 draadloze alarmknoppen. Dit kunt u zelfs uitbreiden tot 8 alarmknoppen. De alarmknoppen legt u op handige plaatsen in uw woning neer. Bijvoorbeeld in de woonkamer, naast uw bed en in de badkamer. Met de gratis bijgeleverde polsband en halsketting kunt u ook een knop bij u dragen.

Tip: Wat dacht u van een Noodknop bij uw voordeur? Bij ongewenst bezoek kunt u dan direct hulp alarmeren.

DE WERKING:

Zodra u een alarmknop indrukt worden er personen gealarmeerd. Bijvoorbeeld uw buren, familieleden, surveillance-dienst of wijkverpleegkundigen. Bij aanmelding hoeft u alleen de telefoonnummers van deze personen aan ons door te geven. Wij stellen alles voor u in.

Tip: Gebruik ook een aanwezigheidsmelder >

 

 

Bestel deze set als u over een vaste telefoonaansluiting beschikt.

De set bestaat uit: Alarmkastje, 3 draadloze alarmknoppen, polsband en halsketting.

 

Bestel deze set als u geen telefoonaansluiting heeft. U krijgt dan een ander type alarmkastje met simkaart.

De set bestaat uit: Alarmkastje en 3 draadloze alarmknoppen, polsband en halsketting.

Bij deze versie krijgt u geen set maar alarmeert u via de sneltoets op uw vaste telefoon, mobiele telefoon of smartphone.

Tip: Koop bij de bouwmarkt een toestel met voorprogrammeerbare toetsen.