DE NOODKNOP IN DE SPREEKKAMER:

De Noodknop zorgt voor veiligheid in onze spreekkamer. Als een client agressief wordt is het indrukken van een knop voldoende om direct hulp te krijgen.

Wij zijn een organisatie die zich beweegt op het sociaal maatschappelijk werkveld. In een van onze locaties hebben wij een aantal spreekkamers waar we onze gasten kunnen ontvangen.

Meestal lopen die gesprekken goed en is er niets aan de hand. Soms lopen de emoties echter hoog op wat fysiek geweld tegen onze medewerkers tot gevolg kan hebben. Voor die situaties hebben we in de spreekkamers op onopvallende plaatsen een alarmknop.

Indrukken daarvan is voldoende om direct een aantal collega’s te alarmeren.

HET NOODKNOP-PRINCIPE


1: Je drukt op de noodknop


2: Binnen enkele seconden zijn er meerdere mensen gebeld of ge-sms’t


3: Zo weten direct waar de hulp nodig is en zijn onderweg

ALARM GEVEN KAN OP 3 MANIEREN

De voordeligste manier is door het indrukken van een voorgeprogrammeerde toets op je vaste of mobiele telefoon. Zodra je deze toets indrukt worden er meerdere personen gebeld of ge-sms’t. Je kan deze alarmfunctie instellen op alle vaste en mobiele telefoon in de winkel of het bedrijf.

Kosten: € 3,25 per maand

 

 

Een stapje verder… Je kan ook alarmeren met ons alarmkastje waarop een grote knop zit. Druk deze in en het alarm is gegeven. Als extra heeft deze alarmkast een handige functie waarmee gealarmeerde personen kunnen meeluisteren of met je kunnen praten. Dit alarmkastje kost eenmalig € 99,- en € 7,80 per maand.

Installeren: Dit alarmkastje word geheel geprogrammeerd naar je toegestuurd. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken.

Nog een stapje verder… Het alarmkastje is uit te breiden met (maximaal 8) draadloze kleine knoppen. De knoppen zijn eenvoudig onder een bureau te plakken, maar je kan er ook eentje in je zak steken. De knoppen zijn tot 30 meter van het alarmkastje te gebruiken.

Kosten: 12,40 per knop

 

AANVRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Contactverzoek noodknop:

Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.
Telefoon: 085 – 210 45 02.