NOODKNOP  IN HUIS:
Een valpartij, Je voelt je niet goed, brand, de kids alleen thuis, je partner krijgt een hartstilstand. . . Met De Noodknop kan je met één druk op de knop hulp inschakelen. Een must-have voor iedere woning.

DE WERKING:
Wanneer iemand De Noodknop indrukt worden er direct meerdere personen gebeld, geheel automatisch. Bijvoorbeeld buren, familie, kennissen, beveiligers of mantelzorgers. Zodra deze personen de oproep binnenkrijgen kunnen ze direct actie ondernemen, hulp bieden of indien nodig 112 inschakelen. 

Voor € 3,95 per maand kan je al van het systeem gebruik maken. je kan kiezen uit een basis- en extra versie. 

Basis

Hiermee geef je alarm door het indrukken van een voorgeprogrammeerde alarmtoets op je telefoon. Direct na het indrukken worden meerdere mensen gealarmeerd. Je kan het alarmnummer op meerdere vaste en mobiele telefoontoestellen programmeren zodat je vanaf meerdere plaatsen in huis alarm kunt geven.

Prijs: 3,95 per maand.

Extra

Je ontvangt een alarmunit met een grote opvallende alarmknop. Indrukken hiervan is voldoende om alarm te geven. Tot een uur nadat er alarm is gegeven kunnen de gealarmeerde mensen het alarmkastje bellen en direct met je praten.  

 

Deze alarmunit is uit te breiden met (maximaal 8) kleine draadloze knoppen die met behulp van een hals- of polsbandje eventueel op het lichaam te dragen zijn. De knoppen zijn tot op 30 meter afstand van de alarmunit te gebruiken.     

De alarmunit word geheel geprogrammeerd toegestuurd. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen. Bij een stroomuitval kun je de alarmunit en alarmknoppen nog 24 uur gebruiken.

Prijs:
Alarmunit: € 120,-
Losse alarmknoppen: € 15,– per stuk
Maandelijks: € 9,45

BESTELLEN:

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section][tm_pb_section admin_label=”Section” fullwidth=”off” specialty=”off”][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Hoeveel personen kan ik alarmeren?

In totaal kun je 10 telefoonnummers opgeven van personen die je wilt alarmeren. Zodra iemand alarm slaat worden de opgegeven nummers tegelijkertijd gebeld. Dat levert extra minuten tijdwinst ten opzichte van 1 voor 1 bellen. Bij een hartstilstand zijn dit heel belangrijke minuten! Hier zijn wij uniek in.

OOK VAN ONS:

Contactgegevens:

Telefoon: 085 – 27 31 790
(Ma t/m vrij van 9:00 – 17:00)

Mail: info@BurenAlert.nl 

 

Adresgegevens:
De Noodknop is een product van Buren-Alert b.v.

Adres: Vissersdijk beneden 70,
3319 GW Dordrecht

K.v.K.: 33231412