EEN NOODKNOP IN JE WINKEL:
We hebben veel winkels als klant. Slagers, bakkers, supermarkten, nagelstudio’s, wereldwinkels, stomerijen, apotheken, pizzeria’s, bloemenwinkel, opticien… teveel om op te noemen.

De meeste van die winkels hebben camera’s hangen, handig om achteraf beelden terug te kijken. Maar bij een agressieve klant, hartstilstand of brand in de winkel heb je en ander soort hulp nodig.

Daarom hebben ze De Noodknop aangeschaft. Eén druk op een knop is dan voldoende om direct hulp van omliggende winkeliers of de beveiliger in te schakelen.

ONS NOODKNOP-PRINCIPE


1: Je drukt op de noodknop


2: Binnen enkele seconden zijn er meerdere mensen gebeld of ge-sms’t


3: Zo weten direct waar de hulp nodig is en zijn onderweg

ALARM GEVEN KAN OP 3 MANIEREN

De voordeligste manier is door het indrukken van een voorgeprogrammeerde toets op je vaste of mobiele telefoon. Zodra je deze toets indrukt worden er meerdere personen gebeld of ge-sms’t. Je kan deze alarmfunctie instellen op alle vaste en mobiele telefoon in de winkel.

Kosten: € 3,25 per maand

 

 

Een stapje verder… Je kan ook alarmeren met ons alarmkastje waarop een grote knop zit. Druk deze in en het alarm is gegeven. Als extra heeft deze alarmkast een handige functie waarmee gealarmeerde personen kunnen meeluisteren of met je kunnen praten. Dit alarmkastje kost eenmalig € 99,- en € 7,80 per maand.

Installeren: Dit alarmkastje word geheel geprogrammeerd naar je toegestuurd. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken.

Nog een stapje verder… Het alarmkastje is uit te breiden met (maximaal 8) draadloze kleine knoppen. Deze knoppen kun je op handige plekken in je woning neerleggen of meedragen aan de hals of pols. De knoppen zijn tot 30 meter van het alarmkastje te gebruiken.

Kosten: € 12,40 per knop

 

AANVRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Contactverzoek noodknop:

Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.
Telefoon: 085 – 210 45 02.

 

De Noodknop BV

Eenspan 19-a, 3897AL Zeewolde

085 - 210 45 02