Selecteer een pagina

De Noodknop in jouw winkel:

Een agresieve klant, ongeval, brand of iemand krijgt een hartstilstand in jouw winkel. Het zal je maar gebeuren. Achteraf zeg je natuurlijk “Had ik maar…”.

De Noodknop biedt uitkomst. Druk een noodknop in en in no-time is er hulp bij je. Zo sta je sterk en voorkom je schade en leed. Vanaf nu ben je iedere noodsituatie de baas. 

De werking:

 • Je krijgt 3 noodknoppen in jouw winkel. Zodra er een noodknop wordt ingedrukt, wordt jouw alertgroep direct gealarmeerd.
 • Jouw alertgroep bestaat bijvoorbeeld uit omliggende winkels of de beveiliger. Deze groep kun je via je Login eenvoudig samenstellen.
 • Direct na jouw alarmmelding gaat bij heel jouw alertgroep de telefoon over horen zij dat je hulp nodig hebt. Je winkelnaam, adres en telefoonnummer worden automatisch in dit bericht opgenomen.

Ervaring leert dat er binnen 30 seconden hulp bij je is. Wie wil dat nou niet!

Zij passen het al toe:

Ik, of een van mijn personeelsleden, sta regelmatig alleen in de winkel. Uit voorzorg heb ik een noodknoppenset in mijn winkel genomen. Indrukken is genoeg om anderen te alarmeren. Een veilig gevoel voor mij en mijn personeel. Een noodknop vind ik een belangrijke investering voor de veiligheid van mijn personeel. En dat voor nog geen 6 euro per maand 😉

Alleen in de winkel

In ons winkelcentrum hadden we regelmatig last van diefstal en agressie. We hebben via de winkeliersvereninging geregeld dat alle winkels een noodknop hebben.

We zijn er erg blij mee! Ondertussen is de Noodknop al een paar keer (zeer succesvol) gebruikt.

Diefstal en agressie

In de media wordt veel aandacht aan het belang van snel reanimeren besteedt. Wij hebben in het winkelcentrum dan ook een AED hangen.

Maar nu de praktijk. Je bent in je winkel en een klant of collega krijgt een hartstilstand. Paniek! 112 bellen, maar eigenlijk moet je ook gelijk gaan reanineren en hoe komt die AED zo snel mogelijk in je winkel.

De Noodknop biedt hier de oplossing. Indrukken kost je nog geen seconde en kan je doen terwijl je 112 belt of gaat reanimeren. Ondertuseen worden dankzij de noodknop buren gealarmeerd. Die kunnen 112 bellen, de AED brengen, helpen met reanimeren, de ambulance opvangen en naar de juist plek brengen.

Alleen in de winkel

Wij zochten een noodknop systeem voor ons winkelgebied. Dat leek aardig in de papieren te lopen. Toen wees iemand ons op De Noodknop.

Geweldige oplossing.  De stekker van het alarmkastje stop je in het contact, de 3 (!) noodknoppen leg je neer op goede plekken en je bent klaar! En dat voor een paar euro per maand!

Zo makkelijk...

Prijzen:
Genoemde prijzen zijn excl 21% btw

Noodknop Budget

> Aanvullende informatie noodknop Budget

Hierbij geef je alarm door de sneltoets van je mobiele of vaste telefoon in de winkel in te drukken.

Heb je de sneltoets op de telefon ingedrukt, dan wordt de alarmering direct in werking gezet. Er zal heel snel hulp bij je zijn.

€ 3,25 per maand

 • Noodknop in de vorm van een sneltoets op je vaste of mobiele telefoon.
 • Op 5 vaste en/of mobiele toestellen te installeren.
 • Maandelijkse kosten € 3,25

Noodknop Basis

> Aanvullende informatie noodknop Basis
 • Je krijgt een alarmkastje en 3 draadloze (uitbreidbaar tot 8) noodknoppen. 
 • Het alarmkastje sluit je aan op je vaste telefoon. Geen vaste aansluiting? Kijk dan bij Noodknop Extra).
 • Indrukken van een knop is voldoende om alarm te geven.

Tip: Leg de 3 noodknoppen verspreid in je winkel. Bijvoorbeeld een knop onder de kassa, een knop in de personeelsruimte en een knop halvewege de winkel.

€ 3,25 per maand

 • Set bestaande uit een alarmkastje en 3 draadloze noodknoppen (uitbreidbaar tot 8 noodknoppen).
 • Maandelijkse kosten € 3,25. Eenmalig € 123,50 voor aanschaf van de noodknoppenset.

Noodknop Extra

> Aanvullende informatie noodknop Extra

Deze set is gelijk aan de Basis versie, alleen is het alarmkastje voorzien van een sim-card. De oplossing voor als je geen vaste telefoon aansluiting in je winkel hebt.

Check wel even of je in je winkel een goed GSM bereik hebt. Dat kan je doen door op de plek waar het alarmkastje moet komen te kijken of je met je mobiele telefoon sms-jes kan versturen en ontvangen.  En… er moet ook een stopcontact in de buurt zitten.  

€ 5,33 per maand

 • Set bestaande uit een alarmkastje en 3 draadloze noodknoppen (uitbreidbaar tot 8 noodknoppen).
 • Maandelijkse kosten € 5,33. Eenmalig € 123,50 voor aanschaf van de noodknoppenset.

Contactgevens:
DeNoodknop.nl is een product
van Buren-Alert b.v.

Adres: Visserdijk Beneden 70,
3319 GW Dordrecht

Telefoon: 085 27 31 790
Mail: info@burenalert.nl

Onze producten:
MisNixx
Buurtalarm

DeNoodknop

DeNoodknop is er voor:
winkels
werk
thuiszorg
woning

Contactformulier DeNoodknop.nl