Selecteer een pagina

Noodknop voor in je winkel

Natuurlijk heb je je winkel goed beveiligd, hangen er wellicht camera’s en is er misschien wel een beveiliger. Maar soms heb je gewoon razend snel hulp nodig.  Bijvoorbeeld bij een hartstilstand, ongeval, brand, winkeldief of een klant die uit zijn dak gaat.
Een druk op de Noodknop is dan voldoende om de hulp van collega’s uit omringende winkels in te roepen. Die kunnen binnen een minuut bij je zijn. Praktisch, veilig, effectief en goedkoop.
Een beetje techniek en achtergrond informatie
Een beetje techniek

Je ontvangt een alarmkastje en 3 (uitbreidbaar tot 8) draadloze drukknoppen. In het alarmkastje zit een simkaart. De kosten hiervan zitten in je maandelijks Noodknop abonnement opgenomen. Als je een noodknop indrukt belt de simkaart in het alarmkastje onze 100% geautomatiseerde centrale. Deze herkent jouw alarmkastje en zorgt dat er direct tot 10 winkeliers – allen gelijktijdig – gealarmeerd worden. Zij ontvangen ontvangen een telefoontje en met de tekst ” Er is direct hulp nodig bij .. jouw winkelnaam en adres…” Dit hele proces van knop indrukken tot berichten verzenden duurt enkele seconden.

Niet een voor een maar allen tegelijk.

Als je de knop indrukt doe je dat omdat je direct hulp nodig hebt. Daarom alarmeert de Noodknop-centrale via meerdere lijnen meerdere mensen tegelijk. Dit verhoogd voor jou de kans dat er snel hulp is. Al die extra telefoontjes kosten jou overigens niets. 

Voor de mensen die te hulp schieten is het ook prettig als er meerdere mensen hulp bieden. Zij staan er dan niet alleen voor. Neem als voorbeeld een hartstilstand. Twee kunnen dan gaan reanimeren terwijl een ander de ambulance opvangt en direct naar de juiste plek loodst.

Whats-app, sms, of telefoon?

Er is bewust voor gekozen de alarmberichten via een overgaande telefoon te verzenden. Dit omdat een overgaande telefoon meer attentie waarde heeft dan een sms of whats-app bericht dat vaak pas later wordt gelezen. In veel winkels is het het personeel niet toegestaan de smartphone bij zich te hebben. Als de telefoon van de zaak overgaat mogen ze die echter wel oppakken.

Wie worden er gealarmeerd

Na je aanmelding krijg je toegang tot een persoonlijke pagina.  Hier kan je de telefoonnummers opgeven van winkels/personen die gealarmeerd moeten  worden. Vraag hen wel eerst oven om toestemming. Is er een beveiliger aanwezig dan zet je die natuurlijk ook in de lijst.

Wij hebben camera bewaking.

Top. Met camera bewaking wordt de pakkans van criminelen verhoogd. Er gaat daarom een preventieve werking van uit. Bij een hartsilstand, iemand die onwel wordt, ongeluk, brand, een klant die uit zijn dak gaat heb je echter direct hulp nodig. Die hulp roep je op door indrukken van een noodknop.