EEN NOODKNOP IN JE WINKEL:
Natuurlijk heb je je winkel beveiligt, hangen er camera’s of is er een beveiliger. Maar het kan gebeuren dat je gewoon direct hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld bij een agressieve klant, hartstilstand of een brand.

Met De Noodknop kun je met één druk op de knop direct hulp van omliggende winkeliers of de beveiliger inschakelen. In no-time is er extra mankracht in jouw winkel. Praktisch, veilig en effectief.

Voor € 3,26 per maand kan je al van het systeem gebruik maken. je kan kiezen uit een basis- en extra versie. 

Basis

Hiermee geef je alarm door het indrukken van een voorgeprogrammeerde alarmtoets op je telefoon. Direct na het indrukken worden meerdere mensen, bijvoorbeeld omliggende winkels en/of een beveiliger, gealarmeerd. Je kan het alarmnummer op meerdere vaste en mobiele telefoontoestellen programmeren zodat je vanaf meerdere plaatsen in je winkel alarm kunt geven.

 

 

Kosten: € 3,26 per maand (exclusief 21% btw) 

 

Extra

Je ontvangt een alarmunit met een grote opvallende alarmknop. Indrukken hiervan is voldoende om de hulp van je buren in te roepen. Tot een uur nadat er alarm is gegeven kunnen de gealarmeerde mensen het alarmkastje bellen en direct met je praten of luisteren naar wat er in je winkel gebeurd.  

 

 

Deze alarmunit is uit te breiden met kleine draadloze knoppen (maximaal 8 stuks). Ideaal voor bij de kassa of om bij je te dragen.

De alarmunit word geprogrammeerd toegestuurd. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen. Bij een stroomuitval kun je de alarmunit en alarmknoppen nog 24 uur gebruiken.

Prijs: (exclusief 21% btw)
Alarmunit: € 99,-
Losse alarmknoppen: € 12,40 per stuk
Maandelijks: € 7,80

 

BESTELLEN:

Wil je de extra versie bestellen dan kan je dit vermelden bij “opmerkingen”. Daar kan je ook opgeven hoeveel extra knoppen je wilt hebben.

[/tm_pb_text][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section][tm_pb_section admin_label=”Section” fullwidth=”off” specialty=”off”][tm_pb_row admin_label=”Row”][tm_pb_column type=”4_4″][/tm_pb_column][/tm_pb_row][/tm_pb_section]

Contact:
De noodknop is een product van Buren-Alert b.v.

Adres:
Vissersdijk beneden 70
3319 GW Dordrecht

KvK: 332.314.12

Telefoon:
085 - 27 31 790
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00

Mail:
info@BurenAlert.nl