DE NOODKNOP IN JOUW STRAAT:
Het overkwam een echtpaar in Drunen. Een overval op klaarlichte dag. Gelukkig liep het goed af maar de schrik zat er bij veel buren goed in. En natuurlijk kwam de vraag: Wat kunnen hier als buurt tegen doen?

Buurtbewoners zijn op onderzoek gegaan en kwamen uit bij De Noodknop. 80% van de bewoners is nu aangesloten op de noodknop. Door een voor-geprogrammeerde toets op de vaste of mobiele telefoon in te drukken, worden direct meerdere buren gealarmeerd. In no-time staat er extra hulp op de stoep.

Niet alleen handig bij een overval maar ook bij een ongeval, brand of hartstilstand.

De meeste bewoners kozen hier voor de versie extra met een knop bij  de voordeur.

ONS NOODKNOP-PRINCIPE


1: Je drukt op de noodknop


2: Binnen enkele seconden zijn er meerdere mensen gebeld of ge-sms’t


3: Zo weten direct waar de hulp nodig is en zijn onderweg

ALARM GEVEN KAN OP 3 MANIEREN

De voordeligste manier is door het indrukken van een voorgeprogrammeerde toets op je vaste of mobiele telefoon. Zodra je deze toets indrukt worden er meerdere personen gebeld of ge-sms’t. Je kan deze alarmfunctie instellen op alle vaste en mobiele telefoon in de woning.

Kosten: € 3,95 per maand

 

 

Een stapje verder… Je kan ook alarmeren met ons alarmkastje waarop een grote knop zit. Druk deze in en het alarm is gegeven. Als extra heeft deze alarmkast een handige functie waarmee gealarmeerde personen kunnen meeluisteren of met je kunnen praten. Dit alarmkastje kost eenmalig € 120,- en € 9,45 per maand.

Installeren: Dit alarmkastje word geheel geprogrammeerd naar je toegestuurd. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken.

Nog een stapje verder… Het alarmkastje is uit te breiden met (maximaal 8) draadloze kleine knoppen. Deze knoppen kun je op handige plekken in je woning neerleggen of meedragen aan de hals of pols. De knoppen zijn tot 30 meter van het alarmkastje te gebruiken, dus prima geschikt voor een standaard woning.

Kosten: 15,- per knop

 

AANVRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Contactverzoek noodknop:

Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.
Telefoon: 085 – 210 45 02.