BHV-alarm in ons bedrijf.

Wij hebben de Noodknop als BHV-alarm in ons kantoorpandWe hebben in ons vier verdieping tellende pand meerdere BHV-ers. Die zitten echter nooit op dezelfde plek.

Op alle verdieping hebben we nu bij de lift een Noodknop alarmkastje opgehangen. Zowel onze bezoekers als medewerkers kunnen er op drukken. Zodra een knop wordt ingedrukt, krijgen alle BHV-ers een telefoontje waar zij heen moeten.

De receptie krijgt ook een melding. Die belt direct de betreffende Noodknop, kan dan met de mensen daar spreken en bepalen of bijvoorbeeld de AED er heen moet en/of dat 112 gebeld moet worden.

ONS NOODKNOP-PRINCIPE


1: Je drukt op de noodknop


2: Binnen enkele seconden zijn er meerdere mensen gebeld of ge-sms’t


3: Zo weten direct waar de hulp nodig is en zijn onderweg

ALARM GEVEN KAN OP 3 MANIEREN

De voordeligste manier is door het indrukken van een voorgeprogrammeerde toets op je vaste of mobiele telefoon. Zodra je deze toets indrukt worden er meerdere personen gebeld of ge-sms’t. Je kan deze alarmfunctie instellen op alle vaste en mobiele telefoon in het bedrijf.

Kosten: € 3,25 per maand

 

 

Een stapje verder… Je kan ook alarmeren met ons alarmkastje waarop een grote knop zit. Druk deze in en het alarm is gegeven. Als extra heeft deze alarmkast een handige functie waarmee gealarmeerde personen kunnen meeluisteren of met je kunnen praten. Dit alarmkastje kost eenmalig € 99,- en € 7,80 per maand.

Installeren: Dit alarmkastje word geheel geprogrammeerd naar je toegestuurd. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken.

Nog een stapje verder… Het alarmkastje is uit te breiden met (maximaal 8) draadloze kleine knoppen. Deze knoppen kun je op handige plekken in het bedrijf kan neerleggen. De knoppen zijn tot 30 meter van het alarmkastje te gebruiken.

Kosten: 12,40 per knop

 

AANVRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Contactverzoek noodknop:

Natuurlijk kun je ons ook gewoon bellen.
Telefoon: 085 – 210 45 02.

 

De Noodknop BV | Eenspan 19-a  | 3897AL, Zeewolde | 085 - 210 45 02