Productinformatie, prijzen en bestellen.

Je kan kiezen uit 2 versie: Basis en extra.

Basis

Hiermee geef je alarm door het indrukken van een voorgeprogrammeerde alarmtoets op je telefoon. Direct na het indrukken worden meerdere mensen gealarmeerd. Je kan het alarmnummer op meerdere vaste en mobiele telefoontoestellen programmeren zodat je vanaf meerdere plaatsen in je winkel of bedrijf  alarm kunt geven.

 

 

Kosten: € 3,26 per maand (exclusief 21% btw) 

 

Extra

Je ontvangt een alarmunit waaraan je meerdere losse drukknoppen kan koppelen. In drukken van de knop op het kastje of een drukknop is voldoende om de hulp van collega’s in te roepen. De losse knoppen plak je eenvoudig onder een bureau, kan je ergens ophangen of zelf op het lichaam dragen.

Tot een uur nadat er alarm is gegeven kunnen de gealarmeerde mensen het alarmkastje bellen en direct met je praten of luisteren naar wat er in de spreekkamer  gebeurd.  

De alarmunit word geprogrammeerd toegestuurd. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te doen. Bij een stroomuitval kun je de alarmunit en alarmknoppen nog 24 uur gebruiken.

Prijs: (exclusief 21% btw, en verzendkosten)
Alarmkastje + 2 alarmknoppen: € 60,-
Extra alarmknoppen: € 12,40 per stuk
Maandelijks: € 5,-

 

Direct na je bestelling ontvang je een mail met toegang tot een persoonlijke pagina. Hier kan je aangeven wie er gealarmeerd moeten worden.

Bestellen.

Heb je specifieke wensen? Vermeld dit dan bij  “opmerkingen”. Daar kan je, als je voor de “extra” hebt gekozen ook opgeven hoeveel extra knoppen je wilt hebben.