Alarmknop voor thuis of op het werk.

Wij zijn eigenlijk best trots op onze “Noodknop”. Van oorsprong zochten we alleen maar naar een eenvoudige en betaalbare oplossing om te zorgen dat bij een hartstilstand op een bedrijventerrein een AED (hartdefibfillator) en mensen die kunnen reanimeren snel ter plaatse zouden zijn. En dat is gelukt!

Ondertussen wordt ons concept op plaatsen en in situaties gebruikt die we helemaal niet voorzien hadden.

Het principe is even eenvoudig als effectief. Je drukt een knop in en binnen 15 seconden wordt een groep van 5 – 10 mensen gealarmeerd die zich vervolgens naar de plek des onheils spoeden.

Onderstaand een paar voorbeelden hoe de alarmknop thuis of op het werk ingezet kan worden.

Ideeën opdoen? Lees ons blog.

 

Alarmknop voor thuis en op het werk
Winkels

Iedere winkelier kan te maken krijgen met een agressieve klant, een medisch noodgeval of brand. Door indrukken van de noodknop kan dan direct hulp van de omgeving worden ingeschakeld. Dit geeft extra veiligheid voor zowel klanten als medewerkers. Door met meerdere winkeliers afspraken te maken kan ook het winkelgebied er ook mee beveiligd worden. Als eenmaal bekend is dat de pakkans erg groot is bedenkt een winkeldief zich wel twee keer.

Bedrijven terrein . . . .
In elk bedrijf kan een noodgeval plaatsvinden: een ongeval, brand of medisch noodgeval. Met onze alarmknop kan direct hulp van collega’s en/of de omgeving worden ingeschakeld. Door met omliggende bedrijven afspraken te maken kan ook het terrein beveiligd worden. (zie ook onze Noodknop voor bedrijven)
Thuis

Iedereen wil zich thuis veilig kunnen voelen. Maar …. er kan altijd iets gebeuren waarbij snelle hulp van bijvoorbeeld buren veel schade en persoonlijk leed kan voorkomen. Bijvoorbeeld brand, onwel worden, een ongeluk met je partner of kinderen, ongewenst bezoek, inbraak, enz. Door het indrukken van de alarmknop kan je dan direct op hulp rekenen. Door de lage prijs en de gebruiksvriendelijkheid van onze alarmknop is dit voor iedereen binnen handbereik: senioren, mindervaliden, gehandicapten, gezinnen met jonge kinderen en iedereen die op zoek is naar een stuk extra veiligheid in huis. Ondertussen zijn er honderden huishoudens aangesloten.

Praktijkruimte

In de spreekkamer van bijvoorbeeld een huisarts heerste meestal een rustige sfeer. Soms kunnen de emoties echter zo hoog oplopen dat een client  agressief wordt. De arts kan zich dan bedreigd voelen. Door in alle ruimtes een alarmknop te plaatsen kunnen bij nood snel collega’s gealarmeerd worden.

Kinderdag verblijf

Op kinderdagverblijven kan een ongeval gebeuren met een kind, maar helaas kan de omgang met ouders ook wel eens de nodige spanning tot agressie opleveren. Ondertussen hebben hebben we meerdere kinderdagverblijven die om die rede in iedere ruimte een noodknop hebben. Bij indrukken van de knop schieten er direct een paar collega’s te hulp.

De Noodknop BV

Eenspan 19-a, 3897AL Zeewolde

085 - 210 45 02